Jennifer HaglundDIPLOMERAD HUNDINSTRUKTÖR & PROBLEMHUNDSKONSULT


Jag heter Jennifer Haglund och bor i Örnsköldsvik. Jag är diplomerad hundinstruktör och problemhundskonsult via Hundsteg. Utbildningarna är H-märkta vilket innebär att utbildningarna har etiskt hundtänk med hög kvalité och med modern och uppdaterad kunskap inom hund. 


Jag har alltid haft ett stort intresse för djur, speciellt för hundar. Inlärning och problembeteenden är något som fascinerar mig oerhört mycket, därför valde jag att utbilda mig inom det. För att öka min egna kunskap men även för att kunna sprida kunskapen vidare genom föreläsningar, kurser och utredningar. Jag älskar det! Och jag fortsätter att lära, för varje hundmöte och för varje individ jag får äran att träffa, lära känna och arbeta med så ökar mina kunskaper.


Utöver denna verksamhet så arbetar jag på Zoobutiken i Övik. Det är en liten djurbutik som ligger mitt i centrala Örnsköldsvik. Där hittar ni mig tisdagar-fredagar och varannan lördag. Varmt välkomna att kika in för att hälsa på mig! 

Moon Rocks Touch Of Evil
"Ice"

Detta är min medarbetare och kompanjon, Ice. Min största inspirationskälla! Ice är en mittelspitz på 4 år. Han har varit med om diverse saker som satt djupa spår i honom. Han är mycket hund, i ett litet format. Av honom lär jag mig mycket, varje dag. Han har en enormt stor personlighet och är en riktig charmör.Han och jag, vi är ett team.

Och tillsammans upptäcker vi världen och ger oss ut på nya äventyr. 


FOUR SENSE © 2019

jennifer@foursense.se