OM MIG - JENNIFER HAGLUND

Jennifer Haglund


DIPLOMERAD HUNDINSTRUKTÖR & PROBLEMHUNDSKONSULT


Jag heter Jennifer Haglund och bor i Örnsköldsvik. Jag är diplomerad hundinstruktör och problemhundskonsult via Hundsteg. Jag är även utbildad klickerinstruktör och har hunddagisutbildning, är utbildad Dogalärare samt är under utbildning till Hundfysioterapeut via Svenska fysioterapiskolan. Utbildningarna är baserade på forskning, har etiskt hundtänk med hög kvalité och med modern och uppdaterad kunskap inom hund. 


Jag har alltid haft ett stort intresse för djur, speciellt för hundar. Inlärning och problembeteenden är något som fascinerar mig oerhört mycket, därför valde jag att utbilda mig inom det. För att öka min egna kunskap men även för att kunna sprida kunskapen vidare genom föreläsningar, kurser och utredningar. Jag älskar det! Och jag fortsätter att lära, för varje hundmöte och för varje individ jag får äran att träffa, lära känna och arbeta med så ökar mina kunskaper.


Utöver denna verksamhet så arbetar jag på Zoobutiken i Ö-vik. Det är en personlig djurbutik som ligger mitt i centrala Örnsköldsvik. Varmt välkomna att kika in för att hälsa på mig! 

Jennifer Haglund - Four Sense

jennifer@foursense.se

070-9633130


© 2022 COPYRIGHT

Allt material på websidan är skyddat enligt lagen om  upphovsrättslagen.