OM MIG - JENNIFER HAGLUND

Jennifer Haglund


DIPLOMERAD HUNDINSTRUKTÖR & PROBLEMHUNDSKONSULT


Jag heter Jennifer Haglund och bor i Örnsköldsvik. Jag är diplomerad hundinstruktör och problemhundskonsult via Hundsteg. Jag är även utbildad klickerinstruktör och har hunddagisutbildning. Jag är även snart färdigutbildad Dogalärare samt är under utbildning till Rallylydnadsinstruktör i alla klasser. Utbildningarna är baserade på forskning, har etiskt hundtänk med hög kvalité och med modern och uppdaterad kunskap inom hund. 


Jag har alltid haft ett stort intresse för djur, speciellt för hundar. Inlärning och problembeteenden är något som fascinerar mig oerhört mycket, därför valde jag att utbilda mig inom det. För att öka min egna kunskap men även för att kunna sprida kunskapen vidare genom föreläsningar, kurser och utredningar. Jag älskar det! Och jag fortsätter att lära, för varje hundmöte och för varje individ jag får äran att träffa, lära känna och arbeta med så ökar mina kunskaper.


Utöver denna verksamhet så arbetar jag på Zoobutiken i Ö-vik. Det är en liten djurbutik som ligger mitt i centrala Örnsköldsvik. Varmt välkomna att kika in för att hälsa på mig! 

Mina hundar

Moon Rocks Touch Of Evil
"Ice"

Detta är min numera pensionärshund, Ice. Min största inspirationskälla! Ice är en mittelspitz på snart 7 år. Han har varit med om diverse saker som satt djupa spår i honom. Han är mycket hund, i ett litet format. Av honom lär jag mig mycket, varje dag. Han har en enormt stor personlighet och är en riktig charmör.Han och jag, vi är ett team.

Och tillsammans upptäcker vi världen och ger oss ut på nya äventyr. 


Que Sera Sera

Avengers Iron Man

"Flash"

Detta är min medarbetare, Flash. Han är en långhårig schäfer som precis fyllt 2 år. Det är han som är min kompanjon och följeslagare i allt jag hittar på. Det är han som jag lär mig absolut mest utav. Drömmarna är många men vårat mål kommer alltid vara att ha en underbar vardag tillsammans!Han och jag, vi föll för varandra.

Från allra första stund.


Jennifer Haglund - Four Sense

jennifer@foursense.se

070-9633130


© 2021 COPYRIGHT

Allt material på websidan är skyddat enligt lagen om  upphovsrättslagen.