ONLINE KONSULTATION

Nu kan ni även få hjälp online!

Så går en online konsultation till

Du kan antingen boka ett telefon- eller videomöte. Inför vårt samtal får du fylla i ett frågeformulär som du sedan skickar in till mig. Det kan även hända att jag vill att du filmar hunden i olika situationer och skickar in. Under vårt samtal går vi sedan igenom orsaksförklaringar till din hunds beteende, en individanpassad behandlingsplan och konkreta träningsråd. Du kommer även få detta material skickat till dig via mail.

Sedan är det dags för dig att ta ut detta i vardagen och börja träna.  

Boka en online konsultation

PRIS

Online konsultation

700:-/h

(inklusive analys och individanpassad behandlingsplan)


  • Av- och ombokning görs 24 h innan utsatt tid för att undvika debitering av halva lektionskostnadenLäs mer under Priser & Villkor 
 
 
 
 
 
 
Ja
 
 

INFO

Online konsultation passar dig som vars hund har enstaka eller mindre problematiker som ni vill få hjälp med. Har din hund flera, större problematiker rekommenderar jag att ni i första hand vänder er till en utbildad problemhundskonsult/hundpsykolog som bor närmare och kan hjälpa er på plats. Detta då det i dessa fall krävs en längre beteendeutredning. 


Ni kan alltid kontakta mig angående er hunds problematik så meddelar jag om det passar för en konsultation eller om jag anser att en större utredning behövs.

Jennifer Haglund - Four Sense

jennifer@foursense.se

070-9633130


© 2020 COPYRIGHT

Allt material på websidan är skyddat enligt lagen om  upphovsrättslagen.